2013. március 26., kedd

Második nap - Sepsiszentgyörgy


Miután kipihentük az utazás fáradalmait, reggel visszamentünk a Puskás Tivadar Szakközépiskolába, ahol elfogyasztottuk a reggelinket.

A reggeli után körbejártuk az iskolát, megismerkedtünk az oktatási módszerekkel, valamint megtekintettük a szaktantermeket is. Az egyik teremben találkoztunk az iskola igazgatójával, aki rövid köszöntött bennünket.

Az iskola megtekintése után azonnal munkához láttunk és befejeztük az eredményjelző táblát. Az iskolában található CNC gépek segítségével elkészítettük a tábláról hiányzó feliratokat, valamint a táblát vezérlő program megírása is befejeződött. Így a tábla elkészült, csak a felszerelése és a kipróbálása maradt hátra.

A munka után elfogyasztottuk az ebédet, majd elindultunk megismerkedni Sepsiszentgyörgy városával.  

Először a Székely Mikó Kollégiumot tekintettük meg, körbejártuk az épületet, megismerkedtünk a történelmével, az alapításának körülményeivel, valamint megnéztük a könyvtárát is. Ezután körbejártuk a város főterét, ahol érdekes információkkal gazdagodtunk a város történelmével kapcsolatban. Majd végül megtekintettük a vártemplomot is.

A sétát követően visszaindultunk az iskolába, ahol elfogyasztottuk a vacsorát. Ezután lefekvésig szabad program következet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése