2013. április 12., péntek

Értékelő óra - Szeged

Az április 11-én tartott értékelő órán Masa László projektvezető ismertette a kirándulás alatt szerzett szakmai tapasztalatokat. A projektben résztvevő tanárók bemutatták a szakterületeükhöz kapcsolódó munkák eredményeit és beszámoltam személyes élményeikről is.

A diákok kérdőíveket töltöttek ki, hogy értékelhető legyen a kirándulás alatt szerzett tudásuk. Több diák élménybeszámolót tartott a meglátogatott helyszínekről, az adott település magyarságnak történelméről. Király Anikó tanárnő történelmi tesztet töltetett ki, a kirándulásunk alatt érintett települések és népek históriájával kapcsolatban illetve ellenőrizte, hogy sikerült-e leszámolni a régi dogmákkal a határontúli magyarsággal kapcsolatban.

Tóth Zoltán tanuló, aki a projekt kamerázásáért felelős bemutatta az eddig elkészült kisfilmeket a kijelző építésről, és beszerelés egyez fázisairól. Megtekintettünk több tucat képet is, melyek a kirándulás alatt készültek. A meghatároztuk, hogy ki milyen érdemjegyet kap, melyet nem normatíva, hanem teljesítmény alapján kaptak a tanulók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése