2012. november 11., vasárnap

Harmadik nap - Szeged


A szombati nap reggelivel indult. Miután a diákok elfogyasztották a sepsiszentgyörgyi reggelijüket, hozzáláttunk a csoportmunkához. Az M103-as elektrotechnikai termemben Zsirmik Péter tanár úr és Masa László igazgatóhelyettes úr felügyelete mellet elkészült az első prototípus beültetése. Ezzel egy időben az M102-es teremben Benke Gabriella tanárnő felügyelete mellet elvégeztük az első programrészlet tesztelését is. Ezután következett az első részegység próbája.

Miután megebédeltek a diákok, elindultunk Makóra, hogy meglátogassuk a makói városi múzeumot, majd megtekintettük a Galamb József Szakképző Iskolában található Ford T-modellt. Itt részletesen bemutatták az autó felújításának a menetét.

Ezután egy rövid városnézés következett, majd megtekintettük a Hagymatikum fürdő informatikai és elektronikai berendezéseit. Ezután egy közös fürdőzés keretében kipróbálhattuk a korábban megszerzett ismereteket. 
Miután befejeztük a fürdést, visszatértünk Szegedre, a sepsiszentgyörgyi tanulók elfogyasztották a vacsorájukat és elindultak vissza a szállásukra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése